IRONCAT 2018

Publicat per UARtriatlo

La UAR participa al Campionat de Catalunya de llarga distància. Una prova on els participants s’han de preparar per completar 3800 metres nadant, 180 kms en bicicleta i 42‘195 metres corrent. La prova es celebra a l’Ampolla (Tarragona) i enguany ha arribat a la 14a edició, la més antiga de la península Ibèrica.

Cal destacar la gran actuació d’en Frank García aconseguint un excel·lent resultat en el seu debut de la llarga distancia. Va arribar en la posició 29 amb un temps final de 10 hores 15 minuts, sent molt regular en les tres disciplines. També va participar en Santi Sánchez Almazán, aconseguint pujar al 3r graó del podi en la categoria de veterans 2 (majors de 50 anys). Va arribar en la posició 38 amb un temps final de 10 hores 46 minuts i 2 segons. Finalment, en Vicente Blasco que va aconseguir acabar la prova amb molts problemes musculars, sobretot en el sector de córrer. Va arribar en la posició 82 amb un temps final de 11 hores 57 minuts 1 segon.

El nostre company de la secció de fons Jordi Vendrel, que competeix amb el TG Sitges també va participar i acabar la prova en 12 hores 1 minut arribant en la posició 84 de la general.

Per equips la UAR va quedar en 7a posició.