ALTRIMAN 2015

Publicat per UARtriatlo

El passat cap de setmana 11 i 12 de juliol es va celebrar la 7a edició de l’Altriman a la localitat de Les Angles al Pirineu francès.
Aquest any la UAR ha comptat amb la participació d’en Vicente Blasco i Santi Sánchez en la distància Ironman i amb Frank García en la distància olímpica.
El triatló en distància Ironman va començar amb normalitat en el seu tram de natació, però a la mitja hora de competició es va instal·lar de cop una boira baixa que va impedir la visibilitat dels nadadors. L’organització va decidir neutralitzar la prova per garantir la seguretat dels participants. Entre l’organització i competidors es va decidir córrer 2 kms per estirar el grup i continuar amb el tram de bici i cursa a peu. A partir d’aquí la cursa es va desenvolupar amb normalitat.
El tram de bici era de duresa extrema, calia superar un recorregut de 197 kms amb un desnivell positiu de 5000 metres, tota una aventura. I per acabar una marató amb un desnivell positiu de 800 metres. Acabar ja és una victòria!!
En Vicente Blasco que debutava en la distància ironman va aconseguir una magnífica 13a posició de la general, tot i patir molt en el tram de bici va realitzar una gran remuntada durant la cursa a peu, assolint el 2n millor parcial. El temps final va ser de 12 h 46’ 52”.
En Santi Sánchez va acabar en la posició 129 de la general. En el tram de bici va regular molt i va demostrar una gran força mental per acabar la prova. El temps final va ser de 15 h 51’ 26”.

Al dia següent en Frank García va disputar la distància olímpica. El tram de natació es va modificar per la boira i van realitzar 3 voltes sortint de l’aigua a cada volta. En el tram de bici es pujaven 2 ports el Coll de la Llose i el de la Creu en un recorregut de només 40 kms. I el tram de cursa a peu es corria pel voltant del llac de Matemale. En Frank va sortir molt bé de l’aigua, en la posició 44, va perdre unes posicions al tram de bici i en el tram de córrer, tot i el cansament va recuperar 2 posicions. Finalment, va acabar en el lloc 54 de la general i el 14è de veterans, enregistrant un temps de 2h 47’39”.